A nagy napon profin fogsz állni a rajtvonalnál, hálás leszel az égieknek. Várod, hogy ellőjék a rajtot, miután a mezőny nagy része élete legjobb kilométereire tör, amelyet te csak mosolyogva szemlélsz és tartod a tudatos tempót. Később a társak visszább vesznek, elfogynak, te pedig a futók nagy részét elegánsan vissza előzöd. Élvezni fogod, hogy látsz a pályán, miközben pörögnek a lábaid és fogynak a kilométerek! Te kőkeményen megdolgoztál ezért a versenyért, áldozatokat hoztál, hogy ilyen könnyen menjen a verseny és felnőttél a tisztelendő távhoz! Szárnyalva fogsz futni az utolsó kilométereken is, amely végén mosollyal és ha jönnie kell akkor könnyekkel együtt futsz át a célkapun, mert amit hónapokkal, évekkel ezelőtt megálmodtál, azt megcsináltad, nem is akárhogyan, csúcsformában, a büszke családod támogatásával!

Ezt mindenkinek át kell élnie, legalább egyszer, ha teheted egy életen át! Erre az élményre készítünk fel téged!

dr. Bana Richárd, Orvosi Világjátékok győztes

 

Személyre szabott edzésprogram, orvos – és edzőszakmai kontrollal, a rendelkezésre álló időd kimaxolásával, célverseny specifikusan, a különleges Mozaik Med futóközösségben!

Röviden így írhatnánk le az online edzéstervező folyamatainkat, melyet 100%-ban Neked, a te edzettségi állapotodra állítunk össze, hogy garantáltan a legjobb idővel szakítsd át a célvonalat a kitűzött versenyeden!

A kelet-magyarországi futóinknak (Nyíregyháza, Debrecen, Tokaji-hegy) kiemelt lehetőség, a heti többszöri személyes edzői kontroll az edzéseinken!

A felkészülési úton mentálisan és fizikálisan is nagy kihívások elé állítjuk a sportolóinkat. Hiszünk benne, hogy a komplex, tudatos felkészüléssel, a komfortzónán kívüli edzésekkel, a fájdalmas hosszú futásokkal, a frissítés és a versenytempó elméleti és gyakorlati tudástárával felvértezve, a verseny napján már minden rutinszerűen fog menni!

A motiváló futóközösségünk és a szakmai gárdánk azon fog dolgozni és segíteni neked, hogy a célversenyed egy örök élmény legyen számodra!

Garantáltan vállaljuk, ha végig jössz velünk az úton, amit a verseny napjával megkoronázunk, egy vízválasztó eseménynek fogsz tekinteni az életedben!

Mély önismereti út, amely által kiegyensúlyozottabb, magabiztosabb emberré válsz, amely az élet más területére is pozitív hatással lesz!

Üdvözlünk a futók táborában, örülünk, hogy itt vagy a Mozaik Med Futóközösség oldalán!

Van egy őrült futócélod? Segítünk megvalósítani!