EGÉSZSÉGES ENERGIA - Természetes alapanyagokból

Minden sportmozgás a nyugalminál jóval komolyabb energiaigénnyel jár. Ezt az igényt a szervezet saját raktárai – leginkább a szénhidrát és zsír – egy ideig kielégítik.

Megfelelő frissítés nélkül viszont a teljesítmény már egy órányi mozgás után is visszaeshet, míg optimális frissítéssel a teljesítmény órákon át fenntartható.

Az ALLRYS célja az volt, hogy a sportolók az energiapótlást kizárólag természetes alapanyagokból oldják meg, ezáltal ne okozzon nekik kellemetlen emésztőrendszeri problémát.

Termékeink magyar fejlesztésű és gyártású, sportolók és táplálkozási szakemberek bevonásával fejlesztett funkcionális élelmiszerek. Nem táplálékkiegészítő!

Az összetevőkről röviden

A termékcsalád alapja a főtt és visszahűtött rizs (rezisztens keményítő). A hozzáadott organikus élelmianyagok velük szinergiában hatnak, támogatják a vércukorszint stabilitását.

Minden ALLRYS termék vegán, tej-, tojás-, glutén-, kukorica-, szója-, és olajos magvaktól mentes. Használatukat sportolás előtt vagy közben ajánljuk!

Négy fantasztikus íz, négy eltérő funkcióval!

  • ÁFONYÁS-RIBIZLIS ALLRYS (magas antioxidáns tartalommal) https://allrys.hu/vital-power/

Miért fontos ez? Az erőteljes gyakorlatok, intenzív sport megnöveli a szabadgyökök számát. Ez felelős az izomsérülésért, a fájdalomért, az ödémáért, az edzés utáni gyengeségért. Az antioxidánsok megkötik a szabadgyököket, közömbösítik azokat.

  • DATOLYÁS-MATCHÁS ALLRYS (természetes koffeinnel) https://allrys.hu/endless-motion/

A zöld tea ( matcha) hatásmechanizmusa teljesen más, mint a hétköznapokban ismert koffeiné (pl: cola, kávé). Utóbbiak ugyan hirtelen felpörgetnek, de mindezt egy erőteljes zuhanás követi. A matcha pont ezt az állapotot segít elkerülni, ugyanis lassítja a koffein felszabadulását a véráramban, ezáltal hosszan tartó energiát biztosítanak a hirtelen dózis helyett.

  • PARADICSOMOS ALLRYS (az elektrolitpótlásban segít) https://allrys.hu/spark-ignites/

Az izzadsággal fontos ionokat veszít a szervezetünk. Pótlásuk különösen fontos, hiszen hatással vannak – többek között – az izmok működésére, a koncentrációra, és a vízháztartásra is. A paradicsom, a bazsalikom és a fekete nádmelasz jó nyomelem és ásványi só források.

  • KURKUMÁS-GYÖMBÉRES ALLRYS (az izmok és a gyomor barátja) https://allrys.hu/active-strength/

A szervezet megerőltetésének és sérülések hatására gyulladásos folyamatok alakulhatnak ki a testünkben. Ennek van hasznos funkciója is a sérülések kezelésénél, mert meggyógyítja a károsodott szöveteket. Ugyanakkor a gyulladás problémát is okoz, mivel másodlagos izom károsodást idézhet elő, káros élettani folyamatokat indíthat.

 

További információ

Weboldalunkon és social media felületeinken nagyon sok hasznos tartalom olvasható!

Weboldal: https://allrys.hu

Facebook: @allrysenergy

Instagram: @allrysenergy