Dr. Juhász Edit vagyok, okleveles biológus, sport mentáltréner és ultrafutó. 3 éve vagyok a Mozaik Med SE futónagykövete. Amikor felnőtt fejjel többször is kénytelen voltam életmódot váltani, még nem tudtam, hogy mennyire erős tudok lenni fejben. Ahogyan azt sem gondoltam, hogy valaha a futás lesz a nagy szerelmem, amit gyerekként ki nem állhattam.

Felnőtt fejjel kezdtem el sportolni. Az elején még testépítéssel foglalkoztam, de mára már a futás lett a szerelmem, amely rávilágított arra, hogy a mentális erő nagyon fontos, hogy elérjük céljainkat. Gyermekkoromban nem szerettem sportolni. Mivel felnőttként, teljesen a nulláról indultam el, úgy gondolom, hitelesen tudom közvetíteni azt, hogy ha valamit nagyon akarunk akkor azt el is tudjuk érni.

Szeretném mind szakmai, mind saját tapasztalataimat átadva megtanítani másoknak is, hogyan lehetnek erősek fejben, hiszen ha az elme erős, akkor nincs lehetetlen. Így lettem hát sport mentáltréner, azzal a céllal, hogy segíteni tudjak az embereknek mentálisan megerősödni.

Sport mentáltrénerként segítséget tudok nyújtani sportolóknak, életmódváltóknak, edzőknek, testnevelő tanároknak és sportoló gyerekek szüleinek is. Támogatásommal olyan mentális erőre tudsz szert tenni, ami segít leküzdeni a nehézségeket és végig visz a kitűzött célodig. Velem elsajátíthatsz olyan technikákat, ami nem engedi, hogy feladd, segít abban, hogy sikeresen megbirkózz a váratlan helyzetekkel, vagy tudd segíteni a gyermekeidet, tanítványaidat, sportolóidat ezeken a területeken.

Ha fejben erős vagy, akkor a tested csodákra képes! Merj nagyot álmodni és én segítek a megvalósításban!

Egyénileg és csoportosan, személyesen vagy online is lehet nálam fejben erősödni. Keressetek bátran és segítek!