Üdvözöljük Gnándt István Ironman gyógytornászt a Mozaik Med Sportegyesület szakmai partnerei között!

István 24 év gyógytornász szakmai gyakorlatával, Erdély szülötteként 47 év élettapasztalatával, 5x Ironman múlttal és jelennel, modern sportrehabilitációs kezelési technikákkal és módszerekkel, egyénre szabott gyógytornász programmal várja a futókat, sportolókat és a lakosságot. 

„Közel 2 éve heti rendszerességgel gyógytornászom István vezénylésével. Nincs mozgásszervi sérülésem, szimplán a prevenció és a feltöltődés számomra a cél. Minden sportágat kiválóan kiegészít a gyógytorna. A sérülések kockázata csökken, a regeneráció felgyorsul és jobb teljesítmény érhető el néhány hónap gyógytornával. István mind emberileg, mind szakmailag egy nagyszerű választás. Javaslom az óráit azoknak, akik a sérülés utáni rehabilitációs időszakot szeretnék profin végigvinni és mihamarabb visszakerülni a pályára és olyankor is jó választás lehet, amikor minden nagyon klappol, hiszen azt rendszeres gyógytornával hosszútávon könnyebb lesz fenntartani. Profin vagy sehogy!”

 

A gyógytorna helyszíne: Székely, Egészségház (4534 Székely, Kapitány út 31.)

Modern környezet, jól felszerelt mozgás műhely, orvosi háttérrel és elhivatott gyógytornásszal várja Székely a gyógytorna iránt érdeklődőket.

Időpontfoglalás és árajánlat kéréshez keressék bizalommal Istvánt e-mailben vagy telefonon: 

istvangnandt74@gmail.com

+36-30/549-0160

 

Mozaik Med Sportegyesület tagoknak 10% kedvezményt biztosítunk a teljes árból. 

Egyedi kérésre más helyszínen is igénybevehető a gyógytornai szolgáltatás, egyeztetés a fenti elérhetőségeken. 

 

Kellemes gyógytornázást kívánunk! Legyetek még fittebbek!

Mozaik Med Team