mozaikmed.hu - 2020-09-22 15:40

 

A 61. Mozaik Med Közösségi Futás Nyíregyházán több aspektusból is különlegesre sikerült. Ezen az eseményen kerültek bemutatásra a nyíregyházi futónagykövetek és az eddigieket figyelembe véve még soha nem futottak ilyen sokan velünk.  

A futónagyköveteink lettek Sztányi Ildikó és Sipos Ádám. Ők mind ketten olyan személyek, akik rendszeres résztvevői a közösségi futásainknak és a hivatalos edzéseinknek, valamint aktív szereplői a helyi futóéletnek. Személyiségükkel, teljesítményükkel és hozzáállásukkal kiérdemelték, hogy komolyabb feladatot bízzon rájuk az egyesületünk vezetősége. A felkérést szívesen elfogadták és ezentúl a hétfői edzéseken Ildikó a 4-es (középhaladó), Ádám az 5-ös (haladó) csoportot fogják vezetni és jó tanácsokkal ellátni a futókat.

Rekord! Ennyien még soha nem futottunk együtt. Az eddigi rekordot majd 10 fővel megdöntve 72-en vettek részt a hatvanegyediken. Nagyon régi vágyunk teljesült azzal, hogy elértük, sőt túl is szárnyaltuk a 70 főt. Köszönjük szépen a bizalmat mindenki részéről, aki hétről hétre kilátogat az edzéseinkre. Ez is megerősít bennünket abban, hogy jó úton járunk és a futás eszköztárával sok embernek segíthetünk abban, hogy egészségesebben éljen.

Ennek a rekordnak az apropóján kicsit kutakodtunk és szeretnénk megosztani veletek pár statisztikai adatot, ami csak a nyíregyházi közösségi futásra vonatkozik.

Eddig egészen pontosan 358 ember látogatott már ki az edzéseinkre. 123 piros Mozaik Med-es ajándékpólót osztottunk már ki azok között, akik minimum 5 alkalommal részt vettek az eseményeinken. A legtöbb részvétellel Erdei Imre büszkélkedhet, aki nélkül még nem volt közösségi futás Nyíregyházán. Ő minden alkalommal jelen volt és hatalmasat fejlődött, mióta hozzánk jár. Minimum 30 részvételi számmal 25 fő büszkélkedhet. A legelső edzést 2018. május 14-én tartottuk. Azóta 61 edzést tartottunk, amin átlagosan 40 fő vett részt.

Köszönjük szépen az eddigi bizalmat és részvételt az edzéseinken. Folytatjuk tovább és szeretnénk, ha még többen lennénk és még több embert mozgatnánk meg hétről hétre. Hisz a prevenció nagyon fontos.

Ha Ön is szeretne a közösségünk aktív tagja lenni csatlakozzon a közösségi futásainkhoz, ha pedig többet szeretne magából kihozni, akkor jöjjön és vegyen részt a hivatalos edzéseinken vagy vegye igénybe a csomagajánlatainkat!

https://mozaikmed.hu/szolgaltatasok-futocsomagok

Bízza ránk egészségét!

 

Valu Tibor

Mozaik Med Team futóedző Nyíregyháza