mozaikmed.hu - 2018-05-02 18:07

Csapattagok

 

 

File Adrián

A Mozaik Med első hivatalos tagja. Az ő életmódváltó története példaértékű mindenki számára. Két évvel ezelőtt eltervezte, hogy áttér az egészséges életmódra, végleg felhagyott a dohányzással, rendszeresen versenyzik, tudatosan táplálkozik. „Fontosnak tartom megemlíteni, hogy a Mozaik Meddel való közös munkánk eredményeként, sikerült összesen 39 kg-tól megszabadulnom.” Legjobb eredménye: 1h52min félmaratoni távon. A jövő évi célja, tovább javítani a félmaratoni eredményén.

Sipos Csaba

Tizenkilencszeres Ironman, aki 15 évig profi triatlonistaként élt Észak-Olaszországban. Mottója: „Ne csak részt vegyek egy versenyen, hanem az aznapi formám maximumát kihozzam magamból!” 2006-ban egy snowboard baleset érte. Azóta kis kényszerpihenő után, az úszásba és bringázásba fektetett több energiát, és most a futó formáját szeretné újra felépíteni. Következő nagy célja, a bűvös 20. Ironman teljesítése!

Kincses Nóra

A futás, 20 éve életforma számára.  Legbüszkébb a 2016-os Spar Budapest Maraton eredményére (3:44:11) és arra, hogy tavalyi évben 2200km-t gyűjtött összesen. Elsődleges célja a sportolással, az egészség és a fittség megőrzése, valamint saját határainak feszegetése!

Béresová Mónika

A mozgás és a tudatos élet iránti igényét, műtéte erősítette fel benne: „A gerincműtétem előtt fogadtam meg, ha én egyszer onnan (műtő) 2 lábon jövök ki, akkor lefutom a maratoni távot.” Azóta eltűnt a fájdalom, halmozza a versenyeket és élvezi a félmaratoni távokat. Rövidtávú célja a 10km-en elért legjobb eredményén (1h) javítani, és pár éven belül teljesíteni az álom távját, a maratont!

 

 

Nielsen-Kiss Ingrid

Gyógyszerész hallgatóként 2012-ben kezdett el futni, átlagosan 3,5 kilométereket. A vizsgaidőszakok miatti stressz, és ennek negatív egészségügyi hatásai motiválták az életmódváltásra. Hamar a futás szerelmese lett, hiszen érezhetően javult fizikai és szellemi teljesítőképessége. 2016-ban futotta le első félmaratonját, legjobb ideje ezen a távon: 1:38:56. Célja a gyorsaság fejlesztése, és a hosszabb távok elsajátítása.

Deli Anna

Tizenkét éve kick-boxol , boxol és utcai önvédelmet tanul. A heti 7-8 edzésének, a futás is szerves része. Főként a hosszabb távokat preferálja kényelmes tempóban. A legbüszkébb az idei Ultrabalatonon elért eredményére, ahol 23,7 kilométert 2:09 alatt teljesített. 

,,Nagyon motivált vagyok a sport terén, elég sok energiát fordítok rá, szeretnék jobb lenni a futásban is.,,

Mátyók Tibor

2001 óta katonaként szolgál.  10 évvel ezelőtt úgy gondolta, hogy hivatása és egészsége érdekében életmódot vált. Legfőbb célja a tudatos életvitel kialakítása és a megfelelő testtömeg elérése volt, amelyet sikerült is megvalósítania. A munkahelyig és vissza való bringázóból, maraton futóvá vált. Legbüszkébb az Electrolux félmaraton 1:28-as eredményére.

Illésy Lóránt

Tizenévesen versenyszerűen birkózott, mellette állóképességi edzésként rendszeresen futott. Első félmaratonját 15 évesen, a maratoni távot 18 évesen teljesítette. Az egyetemi évek alatt teljesítette a Kinizsi 100km-es túrát és az Eplényi Spartan race versenyt. 2016 óta orvosként dolgozik, ami miatt a versenyzés háttérbe szorult. Célja munka mellett is, az 1:40 körüli 21kilométerek teljesítése.