mozaikmed.hu - 2018-07-20 17:57

 

A 383 The Kopjary Water, a természetes szénsavmentes ásványvíz története 208 m mélyen kezdődött, évezredekkel ezelőtt, ott, ahol a hőmérséklet és a föld a legnyugodtabb, ott, ahol állandó minden, ahol legjobb a víznek. A 383 a legjobb hétköznapokra, a testnek, a fiatalságnak, a Földnek.

A 383 The Kopjary water tavaly került a piacra, szeretnénk minél több személyhez eljuttatni a márkánk üzenetét és nem utolsó sorban kipróbálásra ösztönözni a célközönséget. Fontos, hogy mások is tudatában legyenek annak, hogy miért olyan fontos a víz a mindennapokban. Hiszen a víz segít egészségesen tartani a szervezetet: vesét, agyat, csontokat, vérünket, szemünket, segít a súlycsökkentésben. Az ajánlott napi vízfogyasztás: 8x2,5-3dl. A 383 nemzetközi elismerésben részesült, fontosnak tartjuk, hogy a hazai közönség is széles körben megismerje és megtudja mitől lesz jó minőségű a víz, miért fontos mindenkinek természetes szénsavmentes ásványvizet fogyasztani.

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy minél többen megismerjék mit jelent a biológiailag tökéletesen tiszta természetes ásványvíz, mely magas szinten tartalmaz metakovasavat, mely a sejtek, köröm, haj, bőr regenerálódására van hatással. Elengedhetetlen a fiatal és fejlődő szervezetnek, enyhíti az időskori betegségeket. További pozitív tulajdonságai a 383-nak, hogy ezek az alkotóelemek úgy vannak jelen, hogy az ásványvíznek semleges az íze, azaz nem érződik ki belőle. Ez a 383 nagyszerűsége. Fókuszálunk az értékeink megismertetésére.

Szeretnénk, ha a fogyasztók megismernék a termékelőnyünket: mennyire kényelmes kézben tartani a palackot, sportolásnál jó, ha kéznél van, bizonyosságot szerezhetnek a praktikus ON THE GO csomagolásról, mely jól mutat egyébként a női táskákban, autóban egyaránt.

 

383 ásványvíz