2008-ban végeztem a Debreceni Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán. Jelenleg a Miskolci Egyetem Gyermekrehabilitációs Szakgyógytornász szakán tanulok. Gyermekkorom óta fontos szerepet tölt be az életemben a sport. Már ekkor megtapasztaltam, hogy  a test fizikai állapota milyen nagymértékben befolyásolja mentális állapotunkat, életminőségünket. A rehabilitáció mellett nagyon fontos számomra a preventív szemlélet. Ezt mind a csoportos, mind az egyéni óráim alatt előtérbe helyezem, ahol komplex terápiát végzek. Tudásomat folyamatosan igyekszem bővíteni, hogy mindenkinek a legmegfelelőbb terápiát tudjam biztosítani. Várlak szeretettel óráimon!

FUNKCIONÁLIS GYÓGYTORNA - Mi is ez és kinek ajánlott?

Az óra során azokat az izomcsoportokat erősítjük, amelyeket a hétköznapi vagy sporttevékenység közben aktívan igénybe vesszük. Fontos, hogy az asszimetriákat, a rögzült rossz tartásból adódó mozgásmintákat korrigáljuk.

A tréningen komplexen gondolkodunk, az izmokat nem külön-külön erősítjük, hanem mozgási láncokba aktiválva biztosítjuk, hogy ténylegesen a törzs stabilizáló funkciója erősödjön meg.

Kinek ajánlott?

- visszatérő hát- és derékfájás és egyéb mozgásszervi panaszok esetén

- (gerinc) műtét megelőzéseként vagy rehabilitációjaként

- sportsérüléseket, baleseteket követően vagy aktív sportolással párhuzamosan

- mozgásszegény, ülő életmód esetén

 

Bejelentkezés: Mv Moves Functional vagy https://www.facebook.com/andrea.kisvincze

www.mvmoves.com

Kedd - csütörtök 17:00

Minden Mozaik Med SE tagnak 10% kedvezményt biztosítok az óráimból.