Milyen távú futócsomagok vannak?

5 km, 10 km, 21 km, 42 km, 50 + km

A fenti távok felkészülésére előre meghatározott időkeretet adtunk, melynek részleteit a webshopban láthatod.

https://mozaikmed.hu/webshop/

Ha egyedi versenyre készülsz vagy más időkeret alatt szeretnél felkészülni, mint az általunk előre megadottak, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben, segítünk a megoldásban és a felkészülésben!

 

A FUTÓCSOMAGOK TARTALMA:

1. Edzői állapotfelmérő konzultációk (2 x 30 perc)

Az első online edzői konzultáció során, a hivatalos futóedzőnk részletesen ismereti a futóval a választott Mozaik Med Futócsomag tartalmát. Kiemelt figyelmet fordítunk a futó sportmúltjának, sérüléseinek a megismerésére, melyek szerves alapját képezik a preventív szemléletű személyre szabott edzéstervezésünknek. A rövid és hosszútávú célok áttekintése után, a futóedzőnk a szintfelmérő futás részleteit ismerteti a sportolóval. 

A Mozaik Med futóteszt elvégzését követően újabb online edzői konzultációra kerül sor, amely során a tesztfutás kielemzése történik.

A jelenlegi edzettségi állapota alapján, az első konzultáción átbeszélt célokat realizáljuk és áttekintjük a felkészülési út mérföldköveit a verseny napjáig!

 

2. Személyre szabott futóedzéstervezés (választott táv és felkészülési időszak specifikusan)

Heti szinten személyre szabott edzéstervekkel látjuk el a futót, melyek teljesítéséről napi szinten visszajelzést kapunk a Strava alkalmazásban. A következő heti edzésprogram összeállításához, mindig figyelembe vesszük az előző hét edzéseredményeit, így lehetőségünk van 100%-ban személyre szabott edzéstervezésre.

Az edzésprogramjaink preventív szemléletben íródnak. A rendszeres konzultációk a trénerekkel, a napi-heti szintű edzésmonitoring, az edzéseink felépítése, a ciklikus edzéstervezés, a reális célokhoz vezető út, mind – mind a fokozatosság és a szoros kontroll elvét követi, amellyel a sérülések kialakulásának kockázata minimalizálható.

Számunkra a legfontosabb a futóink egészsége, elégedettsége. Hiszünk benne, hogy a rendszeres kommunikáció segíti a csapatunkat a sérülés előtti állapotok korai kiszűrésében, ezáltal a hatékony, személyre szabott edzésterveink által, sérülésmentesen tudják a futóink elérni a céljaikat!

Vannak helyzetek, amikor hét közben is indokolt változtatni az edzésterven, például betegség, túledzettség, rendkívüli események, kimaradt edzések… ilyenkor rugalmasan állunk a rendelkezésedre.

Az edzésterveink mikro- és makrociklusokból épülnek fel, amelyeket igény szerint felkészülési versenyekkel teszünk változatossá, amely mind motiváció, mind fejlődés szempontjából meghatározó a célversenyhez vezető úton. Tapasztalt trénereink, a versenynaptárad összeállításában is segítségedre lesznek.

A futócsomagok Pro verzióban is választhatóak, melyekben a felkészülési idő kétszerese az Alap verziójú csomagoknak. Készülj fel alaposabban a Pro verzióval.

 

3. Edzésnapló elemzés

Minden héten péntek este 20:00-ig várjuk az írásos edzésnaplót a mozaiksportmed@gmail.com e-mail címre. Az edzéseidről az eredményeket napi szinten látjuk a Strava alkalmazásban. Írd meg nekünk azokat az élményeket, sikereket, javaslatokat, amelyek az adott héten szereztél. Fontos számunkra a szöveges élménybeszámolód, hiszen minden tartalmas információval, még jobban személyedre tudjuk szabni az edzéstervet, amellyel még közelebb leszünk a céljaid megvalósításához. A következő heti edzésprogramodat vasárnap délután küldjük ki neked.

 

4. Orvosi alapellátási tanácsadás (opcionális, 30 perc)

Kérd orvosaink véleményét a felkészülési időszak alatt betegségeiddel, sérüléseiddel kapcsolatban. Orvosaink készséggel állnak a rendelkezésedre telemedicinális úton, hogy naprakész, hatékony megoldásokat kapj a tüneteid megoldására és a legrövidebb idő alatt visszatérhess az edzésmunkához!

 

A Mozaik Med Online Futócsomagokhoz ajánljuk a személyes edzéseinken való részvételt, amely által egy motiváló futóközösség aktív tagjává válsz és együtt készülhetsz a futókkal a versenyekre, orvos - és edzőszakmai kontroll alatt.

Jelenlegi edzéshelyszíneink: Nyíregyháza, Debrecen, Tokaji-hegy

 

Részletekért kövesd az edzéseink rovatot!

https://mozaikmed.hu/edzesek/

 

Válaszd ki a céljaidat legjobban segítő futócsomagunkat:

https://mozaikmed.hu/webshop/

 

Mozaik Med Team