Második Szent Iván-éji futás az I. Nyíregyházi Futófesztivál az Orha Művek támogatásával és a Mozaik Med Sportegyesület szervezésében!
 
 
Szerda este igazán különleges élményben lehetett része annak, aki csatlakozott a Szent Iván-éji Közösségi Futásunkhoz.
Este 9 órakor kezdtünk gyülekezni a debreceni Nagyerdei Stadion 3. feljáró előtt. A Szent Iván-éji Varázslatos futás tavaly Nyíregyházán került elsőnek megrendezésre, hagyományteremtő céllal. Idén Debrecenben is megszerveztük ezt a nyárindító futásunkat. A programot az „I. Nyíregyházi Futófesztivál az ORHA Művek támogatásával” verseny támogatta.
Egy kis beszélgetés és az újakkal való megismerkedés után, megkezdtük a bemelegítést, melyet futónagykövetünk, Pósán Balázs vezényelt. Egy kényelmes, mindenki által tartható tempót választottunk és lámpákkal felszerelve nekiindultunk az éjszakai erdőnek. Az Oxigén kupa kis körét céloztuk meg, utunk az erdőn keresztül – érintve a temető sarkát – vezetett. Egyenletes tempó mellet, kellemes hangulatban telt futásunk, persze még ekkor is elég meleg volt. Az erdő mélye kalandokat rejtett magában, így olykor-olykor a „vadak” elriasztása érdekében megtapsoltuk magunkat. Legalább tudtuk, hogy nem vagyunk egyedül.
Eszünkbe is jutottak a másnapi újság szalagcímei: „Hangos tapstól zengett a debreceni Nagyerdő…” vagy „Tapssal zavarták meg az éjszaka csendjét a Mozaik Med futók…”. Összességében egy nagyon kellemes, beszélgetéssel töltött futáson vagyunk túl. A megjelentek közül mindenki jól érezte magát.
Visszaérve a Stadionhoz, dr. Juhász Edit futónagykövetünk tartotta a nyújtást. Futásunkhoz Nyíregyházáról is szép számmal csatlakoztak, többek között Erdei Imre és Bányai György nyíregyházi futónagykövetek is. Külön köszönjük oszlopos tagunk, Erdei Imre kedvességét és a frissítő cseresznyét a nyújtást követően. Mindenkinek egészségére!
 
https://www.facebook.com/events/252064643345009
 
Találkozunk jövőre! ;)
 
 
Mozaik Med Sportegyesület