Sportolóink

Rácz István Rácz István

Sportoló


Hello bemutatkozas

Legbüszkébb eredményem extrém tripatron fourcolor megmásztruk a montreveresst

dr. Bana-Paluska Mariann Katalin dr. Bana-Paluska Mariann Katalin

Sportoló


Gyermekkorom óta nagyon szeretek sportolni. Szerencsés vagyok, mert nagyon sok sportágat kipróbálhattam. Ritmikus sport gimnasztika, tenisz, úszás, sí, snowboard, görkorcsolya, jégkorcsolya... Általános iskolában és a gimnáziumi éveim alatt versenyszerűen atletizáltam, a rövidtávú síkfutás volt a kedvencem.

A férjemmel váltóban teljesítettük az ExtremeMan hosszútávú triatlon versenyt

Pósán Balázs Pósán Balázs

Sportoló


Pósán Balázs vagyok, grafikus/gépészmérnök. Jelenleg a Róna Kft.-nél dolgozok termékmenedzserként. Szabadidőmben futok, zenét hallgatok, barkácsolok. Szenvedélyem lett a futás. Mostmár több mint 1 éve futok a MM Közösséggel. Egy kiváló társaság, mely nagyon sokat segített a fejlődésemben és ahova mindig szívesen járok.

X. Rotary maraton (egyéni) , UltraBalaton 2020 (6-os váltó)

Bartha Norbert Bartha Norbert

Sportoló


Sziasztok! Sok év tunyulás után a futás tért vissza életembe, gyerekek mellett erre maradt idő. A közösség szuper, edzésen kívül is járunk futni együtt ;) Szuper PB-ket futok én is amatőr versenyeken, vajon mi lesz a vége? Norbi - bemutatkozáskor épp 41 éves apuka :D

Lefutottam a félmaratont, pedig bő 1,5 éve 1 km is alig ment!

Dr. Juhász Edit Dr. Juhász Edit

Sportoló


Sziasztok! Dr. Juhász Edit vagyok, biológus és édesanya. Felnőtt fejjel kezdtem el a sportot, először a testépítés-fitneszt, majd a futást. Jelentem a futás nyert. 2020 májusában csatlakoztam az MM Közösséghez az első félmaratonomra készülve. Azóta is rendszeresen futunk együtt, edzéseken kívül is. Nagyon szuper csapat és rendkívül jó motivációs erő. Nélkülük lehet nem ment volna a félmaraton!

X. Rotary félmaraton (egyéni)

Mozaik med
Partnerek

Weboldalunk "sütiket" használ!

A böngészési adatok és design elemekhez szükséges adatok tárolására weboldalunk "sütiket" használ!

Bővebb információt az   Adatkezelési tájékoztató  tartalmaz.