Vezetőség tagjai

Dr. Bana  Richárd Dr. Bana Richárd

Vezetőség tagja


Gyermekkorom óta sportolok. A fociból triatlon lett, és orvosi világjátékok győzelem. Imádok sportolni, hiszen minden edzéssel erősebb leszek, megoldásokat találok a kihívásokra és új célokat állítok fel magam elé, így egy picivel mindig jobb emberként térhetek haza a családomhoz. Szeretném, hogy mindenki sportoljon! Hiszem, hogy a sport a legjobb megoldás az egészségedért, és egy jobb világért!

Legbüszkébb eredményem, az Orvosi Világjátékok (Málta), 1. hely - Olimpiai távú triatlon és a Mozaik Med Futóközösség létrehozása!

Dr. Illésy Lóránt Dr. Illésy Lóránt

Vezetőség tagja


Illésy Lóránt vagyok, orvos, családapa, hobbifutó. Jelenleg sebészeti szakvizsgára készülök és a vesetranszplantáció témakörében végzek tudományos munkát. Szabadidőm nincs, így tudatosan kell beépítenem minden pihenésre, aktív pihenésre szánt időt. Saját motiváció gyanánt is hoztuk létre Bana Ricsi barátommal a Mozaik Med Sportegyesület futóközösségét.

2012., Budapest Marathon, 03:59:15

Sipos Judit Sipos Judit

Vezetőség tagja


Sziasztok! 2019-ben csatlakoztam a Mozaik Med SE-hez, 2021-től pedig a vezetői csapatot is erősítem. Azt gondolom, a legfontosabb az, hogy rendszeresen mozogjunk. Mindenki találja meg a számára legmegfelelőbb sportot, amit be tud építeni a mindennapjaiba és szívvel csinálja. Ha ez a sport pedig a futás, akkor a Mozaik Med Közösségtől elképzelni sem tudok jobbat!

X. Rotary maraton (5-ös váltó), II. Körös-körül a Körös körül Futófesztivál 14 km (1:23:32)

Dr. Aradi Bernadett Dr. Aradi Bernadett

Vezetőség tagja


Aradi Bernadett vagyok, a Mozaik Med edzője. Bár elsősorban matematikusként dolgozom, az atlétika, ezen belül is a középtávfutás mindig kiemelt helyet foglalt el az életemben. A futástól versenysportolóként rengeteg dolgot kaptam, amit szeretnék továbbadni. Edzőként célom, hogy a futás a kívánt szerepet tölthesse be mások életében is: egészségmegőrzés, teljesítménynövelés, vagy éppen meditáció.

Eredményeim, amelyekre a legbüszkébb vagyok: országos bajnoki cím, felnőtt válogatottság (800m síkfutás).

Mozaik med
Partnerek

Weboldalunk "sütiket" használ!

A böngészési adatok és design elemekhez szükséges adatok tárolására weboldalunk "sütiket" használ!

Bővebb információt az   Adatkezelési tájékoztató  tartalmaz.