TÁJÉKOZTATÓ

A MOZAIK MED SE KÖZÖSSÉGI FUTÁSOKON VALÓ RÉSZVÉTELLEL KAPCSOLATBAN
 

A Mozaik Med SE eseményein, rendezvényein való részvétel során minden kedves érdeklődő, illetve résztvevő a saját egészségi állapotának, teherbírásának és edzettségének megfelelően, saját megítélése szerint és döntése alapján végzi a gyakorlatokat, teljesíti az edzés programokat.

A Mozaik Med SE által szervezett eseményeknek nem célja az azon résztvevő személyek egészségi állapotához, teherbírásához mért edzésterv kidolgozása, így a Mozaik Med SE, illetve a Mozaik Med SE képviselője, edzője által bemutatott gyakorlatok, edzésterv az edzést tartó személy egészségi és fizikai állapotához mérten kerülnek kidolgozásra és bemutatásra.

A Mozaik Med SE rendezvényein való részvétel önkéntes alapon és szabad elhatározás alapján történik.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az edzéseken folytatott sporttevékenység számos élettani előnye mellett – csekély mértékben ugyan, de – veszélyeket is jelenthet. Ezek kiszűrése, elkerülése érdekében kérünk mindenkit, hogy az edzéseken való részvételt megelőzően (szükség esetén rendszeresen is) konzultáljanak egészségügyi szakemberrel, esetleg orvossal. A Mozaik Med SE orvosaihoz is segítségül fordulhatnak.

Kérünk mindenkit, hogy a sporteseményeken, edzéseken csak felkészülten, egészséges állapotban vegyenek részt. Kérünk továbbá mindenkit, hogy amennyiben az edzésen, sporteseményen bármilyen szokatlan jelet (rosszullét, émelygés, szédülés stb.) éreznek magukon, úgy szakítsák meg a sporttevékenységet és kérjenek segítséget.

A Mozaik Med SE célja, hogy motivációt nyújtson, és plusz energiát adjon minden sportolásra vágyónak, legyen az akár kezdő, újrakezdő, haladó vagy versenyző.

Vigyázzunk egymásra!

 

Sportbaráti üdvözlettel:

Mozaik Med Sportegyesület

Alapítók