Futónagykövetek

Tömöri  Attila Tömöri Attila

Futónagykövet


Futónagykövet

Mátrabérc Trail 54k +2800m, 2020.10.10.

Bányai György Bányai György

Futónagykövet


Meglepő lehet, de a futás önmagában soha nem fogott meg. Pedig próbáltak rávenni, hogy fussak. Azonban az élet úgy hozta, hogy 2017-ben mégiscsak elkezdtem futni. És teljesen beszippantott. 2019 tavaszán futottam előszőr a közösséggel. Egy rendkívül inspiráló és motiváló csapatba csöppentem. Igyekszem minél több emberrel megismertetni a mozgás, azon belül a futás örömét, szépségét.

Nehéz lenne kiemelni, hogy melyik versenyemre, futásomra vagyok a legbüszkébb. Az mindenesetre megelégedettséggel tölt el, hogy nem volt olyan verseny, amit ne fejeztem volna be. Azért van néhány kiemelkedőbb. A 2019-es UB-n enyém volt az utolsó két szakasz, ahol is egy hosszú nap végén a 6. legjobb idővel futottam be. Legutóbb pedig egy dobogón állhattam az élő legendával, Bogár Janival. Ami azonban nem verseny volt, de talán legkedvesebb a szívemnek, a magamnak kitalált Hazafutás. 85,11 km Nyírpazonyból Abaújszántóra, a Tokaji hegyen át. Ez igazi örömfutás volt.

Dr Borza Helga Dr Borza Helga

Futónagykövet


Sziasztok! Mindig is futottam :) 10 évig sprinterként, aztán a hosszabb távok felé vettem az irányt 2014-ben. Számos félmaratont, maratont és ultra távú versenyt teljesítettem, itthon és külföldön. 2016 óta pedig az aszfalt és terepfutás mellett akadályfutó versenyek (spartan race) rendszeres résztvevője vagyok. Futónagykövetként a küldetésem átadni másoknak is a sport, a futás szeretét!

2019 Spartan Világbajnokság USA 13. hely és a Spartan Ultra dobogóim

Rácz Tamás Rácz Tamás

Futónagykövet


Sziasztok Rácz Tamás vagyok. A futás a sportolói pályafutásomhoz elengedhetetlen, mindig megfelelő fizikai állapotban kell lennem, ez a labdarúgó és futsal játékvezetői hivatásomhoz elengedhetetlen. A Mozaik Med kiváló lehetőség számomra a fizika állóképességem szinten tartásához és fejlesztéséhez. Futónagykövetként igyekszem mindenkinek a lehető legtöbb biztatást és segítséget megadni.

Minden eredményemre büszke vagyok amiket elértem főleg az Extrém Trail eseményein és a jótékonysági futásokon!

Maros Alexandra Maros Alexandra

Futónagykövet


Sziasztok! 2018-ban kezdtem futni a Mozaik Med-nél. A fejlődésemet tapasztalva egyre motiváltabbá válok a futás terén. Futónagykövetként azt a tanácsot adnám azoknak, akik most szeretnének elkezdeni futni, hogy bátran látogassanak el edzéseinkre. A Mozaik Med-nél minden feltétel biztosított ahhoz, hogy a futás élménnyé váljon: orvosi háttér, szakképzett edző, barátságos emberek.

Paksai Ildikó Paksai Ildikó

Futónagykövet


6 éve kezdtem a futást, célom az egészség megőrzése és az állóképességem növelése. Egyre hosszabb távokat voltam képes teljesíteni, így számos félmaraton és 4 maraton van a lábaimban. Célom minél több emberrel megismertetni és megszerettetni a futást és erre tökéletes a Mozaik Med futóközösség, ahol edzői utasítással és orvosi felügyelettel bárki elkezdheti ezt a sportot.

Mindre, de a 4. maratonomra talán a legjobban, 3 óra 53 perc alatt teljesítettem.

Mozaik med
Partnerek

Weboldalunk "sütiket" használ!

A böngészési adatok és design elemekhez szükséges adatok tárolására weboldalunk "sütiket" használ!

Bővebb információt az   Adatkezelési tájékoztató  tartalmaz.