Futónagykövetek

Erdei Imre Erdei Imre

Futónagykövet


Erdei Imre vagyok 55 éves. Nyíregyházán élek. Mozaik Med megalakulásával talált rám a sport ! A futás szerelmese lettem! Ahogy erőm és időm engedi ennek most már mondhatom több mint kettő éve.

Az első félmaraton ahol korcsoport 2. lettem!

Pósán Balázs Pósán Balázs

Futónagykövet


Pósán Balázs vagyok, grafikus/gépészmérnök. Jelenleg termékmenedzserként dolgozok. Szabadidőmben zenét hallgatok, barkácsolok, na és persze futok :) Szenvedélyem lett a futás. Az MM Közösség aktív tagjaként, célom motiválni másokat a mozgásra. Egy kiváló társaság, mely nagyon sokat segített a fejlődésemben és ahova mindig szívesen járok.

X. Rotary maraton (egyéni) , UltraBalaton 2020 (6-os váltó), UTT-65 egyéni teljesítés (2022)

Dr. Juhász Edit Dr. Juhász Edit

Futónagykövet


Sziasztok! Dr. Juhász Edit vagyok, biológus és édesanya. Felnőtt fejjel kezdtem el a sportot, először a testépítés-fitneszt, majd a futást. Jelentem a futás nyert. 2020 májusában csatlakoztam az MM Közösséghez az első félmaratonomra készülve. Azóta is rendszeresen futunk együtt, edzéseken kívül is. Nagyon szuper csapat és rendkívül jó motivációs erő.

Kointhos 80km páros váltó, Prevital Szőlőskör 50km egyéni

Bányai György Bányai György

Futónagykövet


Meglepő lehet, de a futás önmagában soha nem fogott meg. Pedig próbáltak rávenni, hogy fussak. Azonban az élet úgy hozta, hogy 2017-ben mégiscsak elkezdtem futni. És teljesen beszippantott. 2019 tavaszán futottam előszőr a közösséggel. Egy rendkívül inspiráló és motiváló csapatba csöppentem. Igyekszem minél több emberrel megismertetni a mozgás, azon belül a futás örömét, szépségét.

Nehéz lenne kiemelni, hogy melyik versenyemre, futásomra vagyok a legbüszkébb. Az mindenesetre megelégedettséggel tölt el, hogy nem volt olyan verseny, amit ne fejeztem volna be. Azért van néhány kiemelkedőbb. A 2019-es UB-n enyém volt az utolsó két szakasz, ahol is egy hosszú nap végén a 6. legjobb idővel futottam be. Legutóbb pedig egy dobogón állhattam az élő legendával, Bogár Janival. Ami azonban nem verseny volt, de talán legkedvesebb a szívemnek, a magamnak kitalált Hazafutás. 85,11 km Nyírpazonyból Abaújszántóra, a Tokaji hegyen át. Ez igazi örömfutás volt.

Dr Borza Helga Dr Borza Helga

Futónagykövet


Sziasztok! Mindig is futottam :) 10 évig sprinterként, aztán a hosszabb távok felé vettem az irányt 2014-ben. Számos félmaratont, maratont és ultra távú versenyt teljesítettem, itthon és külföldön. 2016 óta pedig az aszfalt és terepfutás mellett akadályfutó versenyek (spartan race) rendszeres résztvevője vagyok. Futónagykövetként a küldetésem átadni másoknak is a sport, a futás szeretét!

2019 Spartan Világbajnokság USA 13. hely és a Spartan Ultra dobogóim

Rácz Tamás Rácz Tamás

Futónagykövet


Sziasztok Rácz Tamás vagyok. A futás a sportolói pályafutásomhoz elengedhetetlen, mindig megfelelő fizikai állapotban kell lennem, ez a labdarúgó és futsal játékvezetői hivatásomhoz elengedhetetlen. A Mozaik Med kiváló lehetőség számomra a fizika állóképességem szinten tartásához és fejlesztéséhez. Futónagykövetként igyekszem mindenkinek a lehető legtöbb biztatást és segítséget megadni.

Minden eredményemre büszke vagyok amiket elértem főleg az Extrém Trail eseményein és a jótékonysági futásokon!

Paksai Ildikó Paksai Ildikó

Futónagykövet


9 éve kezdtem a futást, célom az egészség megőrzése és az állóképességem növelése. Egyre hosszabb távokat voltam képes teljesíteni, így számos félmaraton és 7 maraton van a lábaimban. Célom minél több emberrel megismertetni és megszerettetni a futást és erre tökéletes a Mozaik Med futóközösség, ahol edzői irányítással és orvosi felügyelettel bárki elkezdheti ezt a sportot.

Mindre, de az 5. maratonomra talán a legjobban, 3 óra 52 perc alatt teljesítettem.

Valcsák Attila Valcsák Attila

Futónagykövet


2017-ben kezdtem el futni „komolyabban”. 2018-ban csatlakoztam az MM csapathoz, ahol nagyon jó kis közösségre leltem. Kimozdultam a komfortzónámból, de megérte, hiszen sokat fejlődtem. Egyre inkább próbálom feszegetni határaimat is, de elsődleges cél mégiscsak az egészség és testsúly megőrzés maradt. Próbálok környezetemben minél több embert invitálni, motíválni, hogy tegyenek egészségükért.

Azokra a versenyeimre vagyok büszke, amelyeket a kitűzött eredménnyel sikerült teljesítenem. Szerencsére mindig találok magamnak valami új kihívást, amiért dolgozok, és általában sikerül is megvalósítani. Próbálok reális elvárásokat felállítani magammal szemben, és fokozatosan terhelni magamat, hogy a sérüléseket elkerüljem (eddig szerencsére sikerült)

Boros János Boros János

Futónagykövet


Boros János vagyok. Debrecenben élek és rendszermérnökként dolgozok egy IT cégnél. A mozgás mindig is az életem része volt, korábban néptánc, majd edzőterembe járás és később futás formájában. Idei évtől belekóstoltam a triatlon világába valamint a kerékpár sportba. Az eddig megszerzett tapasztalataimat szeretném megosztani másokkal, hogy segítsem a fejlődésüket.

2019.10.21. Spartan Race Super Kolozsvár 13 km / 500 m, Csapat I. hely, 2020.08.08. Spartan Race Bialka Open Men 1., 2020.08.29. Liberec Spartan Race Liberec – Ultra Csapat 1. hely, 2020.10.05. 14. Ultrabalaton 4 fős csapatverseny 1. hely, 2021.06.12. Keszthely Triatlon Középtáv 5:24:03

Roma Ádám Roma Ádám

Futónagykövet


Sziasztok! Roma Ádám vagyok. Gyerekkorom óta rendszeresen sportolok, a kerékpározás, focizás volt a két meghatározó sportolás az életemben. 2021. áprilisa óta viszont rendszeresen futok. Ez év júliusában csatlakoztam a Mozaik Med közösséghez, melyben nagyon jól érzem magam. Célom, hogy inspiráljak másokat a futásban. Nagyon tetszik, hogy a közösségi életre is nagy hangsúlyt fektet az egyesület.

Mészáros Ágnes Mészáros Ágnes

Futónagykövet


„Az emberi test képességeinek jobb megértése tesz erősebbé, gyorsabbá, bátrabbá.” ( David Epstein) Sportkedvelő vagyok és izgága, kíváncsi jellemet kaptam. Szeretem a Flow élményt, amit futás közben élek meg, kikapcsol és feltölt a futással töltött idő. Pedagógiát és németet tanítok, az ehhez szükséges koncentrálóképességemet és a rugalmas hozzáállásomat is a futás építi legjobban.

Nagyon boldog voltam az első terepmaratonom teljesítésekor, a Bükki Hegyi Maratonon 2021 júniusában 4. helyezést értem el a női mezőnyben. Egy nehéz évben lendületet adott ez az élmény.

Dudás Attila Dudás Attila

Futónagykövet


Dr. Dudás Attila vagyok. Mióta rendszeresen járok Mozaik Med edzésekre rengeteget fejlődtem és tanultam a többiektől, az edzések alatt tudjuk egymást biztatni és segíteni. A susogós fenyvesek, virágos rétek, vad sziklák és kacskaringós ösvényeken érzem “otthon” magam, célom az, hogy minél több városi emberrel szerettessem meg, mutassam meg a természet végtelen szépségét.

Extreme Tarcal-Tokaj korosztályos III. hely

Szilágyi Tamás Szilágyi Tamás

Futónagykövet


Sziasztok! 2015-ben kezdtem el futni az egyetemi éveim alatt, ahol egyre inkább magával ragadott az erdei futás öröme. 2018-ban találtam rá a Mozaik Med Futóközösségre, mely egy vidám hangulatú, motiváló társaság , kiváló szakmai háttérrel. Számomra azóta is a Közösség ereje adja a legfőbb motivációt, velük együtt tudom kihozni magamból a maximumot.

Extreme Tarcal-Tokaj Kör; Rotary Futófesztiválon csapatversenyben II. hely

Ujvári József Ujvári József

Futónagykövet


Ujvári József vagyok, 56 éves. Nyíreszőlősön élek, hivatásom a gyümölcstermesztés. 5-6 éve kezdtem rendszeresebben futni, de 2021-től lett tudatos és tervszerű. Ugyanennek az évnek a végén csatalkoztam a MM futóközösséghez, ami egy újabb dimenzóba helyezte szabadidős tevékenységemet. Így ismerkedtem meg a terepfutás világával, a versenyek hangulatával és sok-sok remek sportbaráttal.

Az a sok-sok erőfesztíés, amit a hegyi ösvényeken közösen megéltünk, köztük a 2023-as Muzsla Trail ( korcsoport I. hely)

Mozaik med
Partnerek

Weboldalunk "sütiket" használ!

A böngészési adatok és design elemekhez szükséges adatok tárolására weboldalunk "sütiket" használ!

Bővebb információt az   Adatkezelési tájékoztató  tartalmaz.