Sportolóink

Tömöri  Attila Tömöri Attila

Sportoló


Sziasztok! Tömöri "Réla" Attila vagyok a Mozaik Med igazolt sportolója a futás szerelmese. Célom megszerettetni a mozgást a sport , azon belül is a futás, úszás, kerékpározás, túrázás eszköztárával.

Mátrabérc Trail 54k +2800m, 2020.10.10. SZEOSZ Futókörök Napja 8 órás Futás - Hajdúböszörmény 4.hely 56km 2021.09.05. DKFI 12 órás Futás 1. hely 102,75km 2022.04.23. SZEOSZ Futókörök Napja 8 órás Futás - Hajdúböszörmény 1.hely 67km 2022.05.21.

Bartha Norbert Bartha Norbert

Sportoló


Sziasztok! Sok év tunyulás után a futás tért vissza életembe, gyerekek mellett erre maradt idő. A közösség szuper, edzésen kívül is járunk futni együtt ;) Szuper PB-ket futok én is amatőr versenyeken, vajon mi lesz a vége? Norbi - bemutatkozáskor épp 41 éves apuka :D

Lefutottam a félmaratont, pedig bő 1,5 éve 1 km is alig ment!

Gergely Ågnes Brigitta Gergely Ågnes Brigitta

Sportoló


Sziasztok! Gergely Ági vagyok, iratkezelőként dolgozom a gyermekvédelemben. 2014.decemberétől kezdtem el futni. Mindig szerettem sportolni. Imádom a természetet. Nekem fontos az egészség, hiszem, hogy tehetek a jóllétemért. Felelős vagyok önmagamért. Ebben a közösségben meg van: Szakėrtelem-edzői, orvosi segītsėg, Támogatås, közös versenyek, közös ünneplések, jó futåsok! Jó közétek tartozni!❤

2019.10.06.Kosice félmaraton-2:07

Géczy Tamás Géczy Tamás

Sportoló


Géczy Tamás vagyok, 2019-óta futok rendszeresen a Mozaik Meddel. A futás egy új életformát hozott az életembe, mely segít a napi stressz levezetésében és határozottan jó hatással van az egészségemre. A Mozaik Med sportolójaként egy különlegesen jó közösség tagja lehetek, mely már nem csak a futásokon tapasztalható, hanem az élet más területein is!

Rotary Félmaraton 2020. 2:01:54

Kálló Marianna Kálló Marianna

Sportoló


Sziasztok! Kálló Marianna vagyok.Èletem rèsze volt mindig is a futás,de az utóbbi pár évben nem tudok még lenni nèlküle????Már több futáson is a csapat tagjaival vettem rèszt,ès èn is csatlakoztam! Remélem a csapat tagjaként tovább tudom fejleszteni a futás örömèt!

Mozaik med
Partnerek

Weboldalunk "sütiket" használ!

A böngészési adatok és design elemekhez szükséges adatok tárolására weboldalunk "sütiket" használ!

Bővebb információt az   Adatkezelési tájékoztató  tartalmaz.