I. Mozaik Med Futótábor

2022. szeptember 23-25. között került megrendezésre az I. Mozaik Med Futótáborunk, melynek helyszínéül a festői szépségű helyen található Erzsébet Park Hotel szolgált.

Dr. Illésy Lóránt megnyitója után máris futóruházatba öltöztünk és Horányi Zsuzsa edzőnk megtartotta a tábor első edzését. Gyakorlat után következett egy kis elmélet, elsőként a Mozaik Med Sportegyesület gyógytornásza, Urr Laura tartotta meg előadását, ezt követően pedig dietetikusunk, Lengyel Dóra prezentációja következett.

A nagy választékú és ízletes vacsora elfogyasztása után a Hotel bowling termében kapcsolódtunk ki. Jó hangulat, kötetlen beszélgetések jellemezték az estét.

A szombati napot Horányi Zsuzsa edzésével kezdtük, aki igazán megdolgoztatott bennünket, nem volt lazsálás! :) Ezt követően Urr Laura bevezetett bennünket a prevenciós erősítés rejtelmeibe. Az egybehangzó vélemény szerint igazán hasznos volt, sokat tanultunk Laurától.

A futótábor helyszínét kihasználva, délutánra hegyi futást ütemeztünk be, melyet 2 csoportra osztva (rekreáció/kocogó) abszolváltunk. A hegyi kilométer gyűjtést a szállás wellness részlegében pihente ki a csapat, majd következett a vacsora és a borkóstoló a Dubicz Borászatnak köszönhetően.

A vasárnapi kedvezőtlen időjárás miatt újraterveztünk és közösen ellátogattunk Kékestetőre. Egy kávé mellett átbeszéltük a hétvége történéseit, végül fájjó szívvel, de megannyi felejthetetlen élménnyel gazdagodva elindultunk haza.

Ha idén lemaradtál, jövőre mindenképp tarts velünk, merthogy folytatjuk! ;)

 

Mozaik Med Sportegyesület