- 2020-09-27 18:41
Futónagykövetünk, Sipos Ádám a Korinthosz 80 2020 80 km-es távját teljesítette. A verseny Szekszárd és Baja között zajlik.
 
"Köszönöm a felkészítést edzőmnek Valu Tibornak, köszönöm az edzőtársaknak, és hajnali edzőpartneremnek Csősz Viktornak a korai futásokat!!! Köszönöm Mozaik Mednek és Tibinek, hogy ennyi mindenkit megismerhettem, és hogy lefogyasztottatok!!!”
 
Rengeted celeb futóval futott össze, ami számára nagy élmény, na de kinek nem lenne az.
 
Éjszaka tehette meg a 81 km-es távot, ami szenzációs volt, ugyanis Ádám imádja a csillagászatot. "Szakmai ártalom". A vége 8:36:28. (6:22-es átlag) lett. 180 indulóból 62. korcsoportban pedig a 9. helyezést érte el.
 
„A felszerelésem a szokásoshoz képest egy futó hátizsákkal egészült ki, amelyben a kötelező felszerelésen (láthatósági mellény, a fejlámpa, feltöltött SIM-kártyás mobiltelefon) kívül az egyéni frissítésem, szúnyogriasztó, baseballsapka, cserepóló, zsebkendő és gyógyszer került a két fél literes kulacs mellé. Ez soknak bizonyult. 17 frissítő pont van a 81 km-en elhelyezve, így jövőre biztosan nem viszek hátizsákot csak egy övtáskát.”
 
Verseny másnapján egy bankettel zárult az esemény, ahol mindenkit, aki a szervezésben, verseny alatt segített köszöntöttek, megtapsoltak, majd következtek a távok eredményhírdetése, ahol mindenki egyenként ment fel a színpadra.
"Óriási élmény volt!” Ádám jövőre is ott lesz, nagyon tetszett neki a szervezés, profizmus. Te is kipróbalod magad?
 
Gratulálunk Neked, nagyot mentél, így tovább!